Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svartas röst

Den subliminala reminiscensen
har brunnit länge

marmorbröstens regnbågscentra
väntar under pinosömn

nålarna ger vika
inre möten accelererar

rösten kan höra sig regna
genom tungans slutna rum

gyllene munkar på knä
svart materia över rena anleten




Fri vers av isidore
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-12 00:54



Bookmark and Share


    Murphy
lyssna inte på äldre män kritik, de vet alltid allt och det är ungefär som att veta ingenting, det är en fenomenal dikt som liksom regnar ut över pappret.
2008-07-24

  mayhem and order
Smuts till slut känns det mellan raderna i förbannat snyggt formad text och tror nog att jag älskar sista delen så där mycket som jag sällan gör men that´s it så är det.
"nålarna ger vika
inre möten accelererar"-& jag tänker på tatueringar & bläck men hmm....det är jag och smärtan skön som den kan vara.
2008-07-13

  isidore
Om jag bara visste vad jag söker.
2008-07-12

  inutimonster
jag är trött och skriver bara galna kommentarer ikväll som ingen förstår ändå, så du får väl bli min sista då. det jag ville säga var väl mest att jag aldrig har läst någon text och blivit så nyfiken på personen bakom som jag blir av dina, det är konstigt. jag tror det är något bra. du får väl tolka själv. gillar det gör jag i alla fall, även om jag fastnar ibland och läser samma text tills mina hjärnceller slår knut på sig själva. och fnissar lite åt dina fina ordval "subliminala reminiscensen", hell yeah här går man ut starkt ;);) "rösten kan höra sig regna genom tungans slutna rum" var mums. och njut nu för en sån här lång onödig kommentar av mig lär du inte få uppleva fler gånger. hoppas vi.
2008-07-12

  andrasidan
Snygga ord och bilder och så, men den känns ändå lite sökt.
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore