Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedligt värre - limerick



Så var det Vera från Borgafjäll
sa sedlig är jag väl
skäms ju redan
litegrann för fredan
när jag ska börja på stans bordell



Bs-08


















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 491 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-07-12 10:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
skönt det är du som är bs
hellre det än gå kring slik'en
sorgesam o bess viken
2008-08-20

  Björn Donobauer
En ung dam från Dannemora
blev i trakten känd som vegohora
när lusten slår till
ja var gång hon vill
är det rättikan hon till älskare kora'



:-) fy på oss
2008-07-17

  Markattan
Hehe, vad gör man väl inte
för brödfödan? ;o)

Kul, som alltid, Bodil.
2008-07-16

  devilsangel
*skrattar* Äh, nöden har ingen lag ;)
2008-07-16

  desperado
Fniss!!!
2008-07-15

  Lilla My* VIP
*Ler*Bäst att föregå än förgås...eller nåt;))
Härligt limerickat!!
2008-07-14

  Nina V A
först måste jag säga att ni är hur söta som helst på fotot!!
haha du är så galet skön Bodil och man förstår att ditt hår lockar sig sköntstämt snurrigt då du verkligen bjuder på värme och enorm fantasi som krullar sig uppåt famn hos läsare, sedligt värre jojo :D
2008-07-14

  aol
härlig limerick skrattar stort härligt Bodil
2008-07-14

    BetweenTheLines
Kul!-du är bra på det här
2008-07-14

  RogerIvan
Det finns säkert många olika arbetsuppgifter på en bordell.
Det finns nog många olika arbetsplatser som kan upplevas som bordell...
2008-07-12

  Yvonne
Kul limerick med oväntat slut. Applåd.
2008-07-12

  Leva Livet
Ja se, med lite dåligt samvete kan man lösa det mesta ;) Kul limerick!
2008-07-12

  Daniel_78 VIP
inget att skämmas över
2008-07-12

  Erik L
Underhållande limerick med en bra knorr som avslutning. Väl skrivet!
2008-07-12

  © anakreon VIP
När Vera kom fram till bordellen
hon träffa bordellmamman Ellen
med sin enda kund:
en bindgalen hund!
Så Vera slapp undan den kvällen...
Calle
2008-07-12

    Nattviol
en härlig limerick!

*ler brett*
2008-07-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha, en nyrektryterad?
Kul läsning
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg