Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen kraft

Jag höll din hand
under många år
Hjälpte dig att stå

Sopade vägen åt dig
för att gå lungt
och dölja spår

Jag bar dig när du ramlat
och läkte dina sår
lilla jag klarade allt
även om jag nu inte förstår hur

Sen kastade du mig
utför ett högt stup
Där jag fastnade i klor
i taggar
i tjära
i ångest och ånger

Utan att hitta vägen upp
i ett fullständigt mörker


Tiden har gjort mig stark
och jag har själv lärt mig klättra
vilket jag gör med glädje
uppför branten
högre och högre


Sen tar jag ett kliv
rakt ut i luften
chansar vilt
men hoppas på mina vingars styrka




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-12 12:27



Bookmark and Share


  Glensan
Stark känsla du förmedlar
2009-06-08

  fågel grå
Du har förmågan.
2008-07-17

    Lindizz
Välskrivet, med mycket känsla och styrka i orden, att finna kraft tillbaka och låta vingarna bära. Fint poetat.
2008-07-13

  -Ulla Tilemo- VIP
Härligt att våga kasta sig ut igen, att inte vara bränd av det man upplevt, utan fatta mod och lita på sina vingar! Bravo....applåd
2008-07-13

  * Ammi *
så bra skrivet, igenkännande
applåd!
Låt vingarna lyfta dig ...
2008-07-12

  friheten
Väldigt bra skriven!
2008-07-12

  inutimonster
ärligt, enkelt, rakt. bra.


för övrigt påminner du
om uma thurman.
2008-07-12

  AnnaMy
oj detta träffade mig! dels för att jag gillar texten, dels för att jag känner igen mig! tack
2008-07-12

  Il poeta della luna
En stor och ärlig känsla döljer sig i texten,
och det är en känsla som levereras!
Du gör det bra,
man känner orden!
Duktigt poetat!

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen