Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarhetta......


Så himmelskt skönt


Så himmelskt skönt


vindens smekning
över mitt hår


havets smekning
över min kropp 


saknas bara en smekning
av mänsklig hand


så vore jag i paradiset




Fri vers av Nic
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-07-11 18:48



Bookmark and Share


  Ariane
maaah så härligt^^
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic