Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän till mig gick hem till Herren för någon dag sedan. denna är tillägnad honom.


Till någon värd att minnas.


När Gud skapade dig
var hans glädje överväldig
När han formade det liv som blev till ditt

När han höll i det barn som var du
vet jag säkert
att han inget mer ville ge dig, än sitt

Trots att livet varit tufft
så har han stannat vid din sida
aldrig nånsin har han tvekat på din tro

Han har längtat varje dag
att ännu mer få uppenbara
hur han älskat, och älskat dig måntro

Faderns hjärta nästan brast
var gång han såg dig vandra kring
så fullt av stolhet var hans ömma hjärta då

Nu när du lämnat oss min vän
kan jag klart se det för min syn
hur han längtar att omfamna dig få.




Fri vers av Fenomena
Läst 558 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-12 23:34



Bookmark and Share


  palle
Varmt och inbjudande, om Faderns Hjärta.. God bless mvh Palle
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena