Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej jag har ingen aning-


02:12

- Du måste skynda dig, vi har inte tid!
- Tid? Jag har aldrig haft någon tid, tiden tycks alltid ha stött bort mig men ändå hållit mig nära. Som ett olydigt barn hålls jag i rummet brevid, för att dämpa skriken och för att tvinga fram min lydnad till det oundvikliga. Jag har aldrig bett tiden att bli född. Jag har inte bett om att skapas, slitas och skördas. Men det lär ändå hända. Tiden är inget man kan samla upp likt äpplen på marken. Tid kan inte fångas och förvaras. Den lever sitt egna liv och bryr sig lite om avkommorna av sin evolution. Tid har vi aldrig, min unge vän, den har oss.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-13 02:13



Bookmark and Share


  Hanni
"Tid har vi aldrig, min unge vän, den har oss" så sant!
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema