Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

56. Andlig klarsyn

Att bygga det mänskliga livet
är svårt
Ge mig vishet, Herre
Du ensam äger klarsyn
Du har gett mig mitt liv
att bygga av
Du har gett mig en dyrbar
äkta hörnsten
att bygga på

Regnet kan ösa ner
Mäktiga floder kan brusa
Hårda vindar
från de fyra väderstrecken
kan blåsa

Den byggnad
som vilar på Klippan
faller inte
Jag vill bygga mitt liv
på berggrunden
på Klippan, på Kristus






Fri vers av Maria T
Läst 482 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-13 12:17



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint så för det att vi måste bygga vårt liv och skapa det !!!
2008-08-10

  Bibbi VIP
"I Jesu spår är tryggt att vandra, Ty de gå hem till livets land..."sjöng jag som barn...
Applåd och bokmärke.
2008-07-17

  Kalle.O
Du skriver så bra!!
2008-07-16

  Michaela Dutius
Så vist och så sant.
Tack för den vackra dikten!
2008-07-15

  KristinaE
Gott att läsa visa ord denna lite besynneliga kväll!
2008-07-14

  Nasrin
vilken vacker oas vill du bygga ditt liv!
Ett hus vid världens ända,
verande mot havet och tystnaden.
Otroligt vackert skrivet!!!!
2008-07-13

  mare VIP
...vilken klokhet....``bygg inte hus på sandstrand, bygg inte hus på grus....kanske verkar det okej, men en dag du ångrar dig ``en sång som säger precis det du skriver........på klippan är det säkra...............
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T