Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobilt Internet

 

Minns ju Babbens besvär
med telefonsex

"när man väl fått in den
hör man ju inte vad de säger..."

Jo, jag fattar ju att man
inte ska försöka få in
datorn

Mobilt Internet

Som man bara
kopplar till usb
det är grejen

Sen kan man snacka
tills det går

Men att ha med den
på resan?
Jag bor på
vandrarhem


Sovsal

Så modern är inte jag!




Övriga genrer av Mona*
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 15:44



Bookmark and Share


  micke marin
Haha ha, besvärligt det där.
2008-07-14

  korpfjäder
Näe man ska alltså inte stoppa in den där grejjen heller. Absolut inte när man bor i sovsal. Men inte annars heller. Mottagningen är inte bra uteralt. Ska man ha sån stimulans får man köpa något på apoteket. (jo det är sant, dom har sånt) Eller också fråga någon i sovsalen om lite hjälp...kanske.??
2008-07-13

  * Ammi *
haha .. ja så det kan gå!
du är rolig du
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*