Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jäklar i din låda

 

 

Du hade mig


i din lilla ask

 

 

 

Locket gick upp när du tappade den




Övriga genrer av Mona*
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 17:40



Bookmark and Share


  micke marin
äh så förargligt! borde ha varit mer uppmärksam. : )
2008-07-14

  korpfjäder
Härligt med ett lock som inte sitter alltför hårt
och bra sting i texten också!
2008-07-13

  glasblåsarblå
klockrent. det stämmer rätt igenom.
2008-07-13

  VildLilja
Perfekt.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*