Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen och förvirrad


att klara mig själv
är det enda jag kan
så när du envist
ska bära mina kassar
tappar jag kontrollen
och jag vet inte
hur man gör




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 672 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-14 00:27



Bookmark and Share


  Fredric
urbra.. riktigt skön dikt med skön botten.. löshet..
2008-07-15

  Michaela Dutius
Väl beskrivet när man är van att klara allt själv- luta dig tillbaka och ta emot
2008-07-15

  Dilsewat
självständighet, är det största styrkan
2008-07-15

  Nicklasb
hehehehe, vi är sådana!! Vänj dig!
2008-07-14

  Krissie
Så få ord som säger så mycket! Skickligt!
2008-07-14

  Janis Karlsson
Det kanske ändå inte är så farligt att få eller be om hjälp någon gång?

Känner dock igen känslan - "Kan själv" eller "själv är bäste dräng" är ordstäv som försört för oss och försöjer få oss att tro att det är bättre att vara helt själv, se bara på "ensam är stark"?!?!? WTF!?!?!
2008-07-14

  HQ
Gillar verkligen den här texten.
Så enkel och så sann
Känner igen mig!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria