Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kortis. Tolkning? Vem vet ...


Axiom

Förutom hålet i mitt hjärta

mår jag bra

 

förutom saknaden, förlusten

är detta jag

 

frågar du igen

vill jag inte ge dig

 

något svar




Fri vers av Vilseman
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 01:53



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det är bra. Den sortens frågor behöver man inte besvara. Ibland behöver man enbart umgås med människor som förstår orden mellan raderna....bakom fasaden finns det sköra tillstånd som syns om man ger sig tid att se efter!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek