Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför dikt

När jag vill förklara
mina känslor för dig
är det inte så bara
att börja skriva för mig.

Ett ord saknar betydelse
när det ej kan beskriva.
Det krävs ständig förnyelse
för att dikterna skriva.

Något ingen förut gjort
som jag själv kommit på
något så enormt och stort
så du min kärlek kan förstå.

För var dikt färdig
skrives minst hundra
tills jag finner en värdig
för dig att begrunda.

Kvalfylld blir min väntan
då du läser min senaste dikt
kan du förstå, känna min längtan
inser du innebörden i min bikt?

Orsaken till att jag skriver
är att du ska kunna förstå
vad det är som mig driver
vad jag med dikten vill uppnå.

© Boa Berg
2005-07-12
02:48




Fri vers av Boa Berg
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-07-12 02:49



Bookmark and Share


  JMR
Väl beskrivet, så är det för mig med....
2005-07-14

    ej medlem längre
Att beskriva känslor i ord så att dom når fram kan vara svårt. bra text
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg