Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gode vän Larza


Som om jag bryr mig
Helt likgiltig till ditt svar
Helt likgiltig till ditt försvar
Berör mig ingenting
För mig är du bara som en fisk som simmar mitt i ett litet stim
En mängden
Ingen mening att lägga någon notis om dig
Vad jag än gör så lär du ändå inte att älska mig
Allt på gott och ont och tydligen ligger du i farozon
för vad man ska orka med
Så jag gör som du vill
Hädanefter ska jag lämna dig ifred
Min gode vän Larza
Var inte meningen att skrämma dig

Med vänlig hälsning

Ken Cassel
14/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-14 17:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Larzicissm var faktiskt kul...
2008-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Du har inte skrämt mig.
Jag överreagerade, vilket jag härmed beklagar.
Men jag håller fast vid min åsikt att var och en har rätt att vara sig själv.
2008-07-15

  Lena Krantz VIP
Larz mål på den här sidan måste vara att göra sig ovän med varenda poeter...*garvar*...

Och det får man ju erkänna att han är rätt duktig på!
2008-07-14

  © anakreon VIP
Jag trodde det hette "narcissism" men sedan den personen gjorde entré här har jag insett att det egentligen heter "Larzissism" - vilket inte gör det mindre besvärande.
Carl-Erik
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel