Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jordens frihet räcker inte till..


Var är du dig själv?

Vet inte vem jag är
vet inte vem min vän är
ska jag till trakter där golvet är gjort av bommullslena moln?
Jorden kan ej vara mitt hem o min värld
någon planet i universum väntar på sitt borttappade barn
var är jag mig själv?
var är du dig själv?
Jordens frihet räcker inte åt jordens folk..




Fri vers av Skrivarn
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 20:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I himlen är gatorna gjorda av guld, eller något liknande.

Jorden är ditt hem.
Men evigheten är fortsättningen på livet här på jorden.
Och det finns två ställen man kan tillbringa den på...
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn