Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spotta på min heder..


Kväv mitt sinne med lögner

Slit sönder mitt hjärta
spotta på min heder
trampa på min själ
skrik mig döv
misshandla mig blodig
kväv mitt sinne med lögner
våldta mitt minne med otrohet
gör det för jag bryr mig fan inte!!
Jag är stark nog för att klara av dig
tro inget annat..




Fri vers av Skrivarn
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-07-14 21:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rätt så, Skrivarn!
Du är en kämpe.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn