Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så ska det vara....


Semester

Snart, snart semester. Ett glas iskall läskande sangria i skuggan under körsbärsträdet. Ett dopp i ljummet vatten när andan faller på, och att bara få strosa fram mellan uteserveringarna i sommarnatten, utan tanke på morgonens arbete. Därefter vakna upp tidigt, hämta tidningen och somna om med den på näsan och sen äta frukosten ute.
Det är semester.




Fri vers av Lena VIP
Läst 555 gånger
Publicerad 2005-07-12 10:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här låter helt underbart...du har verkligen tagit fram känslan...
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP