Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystisk död


En pistol med ett huvud

armarna går sönder under solnålens tryck
orkar inte titta längre
så jag minns

En epok

gråter sig genom nätterna

det kunde börja när som helst
frihetsläran
skriade ut min förbittring
ropade åt sufi-musikerna;

min hjärna är ett vattenfall

(min far naken på mitt matbord
med en gyllene dildo i arslet)




Fri vers av isidore
Läst 587 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-15 00:18



Bookmark and Share


  mayhem and order
Här, tillbaks och suger in dina energier i texten....kan inte släppa första raden....ska måla den nå´n gång.
2008-08-18

    Murphy
löjlig diskussion. integritet (bah)
2008-07-24

  mayhem and order
"En pistol med ett huvud

armarna går sönder under solnålens tryck
orkar inte titta längre
så jag minns"

och jag ryser av välmående. Början på slutet eller nytt, det är väl samma samma fast olika det där egentligen.

Jag läser in hopp eller tack som fan-känsla och visst det kanske är fel som fan men död är ju oftast nytt och nytt är bra och när du sen skriver som du gör, well babe det blir en till Isidoretext i min prickiga ask.
2008-07-15

  Матрёшa
grym dikt.
En obeskrivlig känsla, trodde jag. snyggt!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore