Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vågor små




jag längtar till havs
där solen svalkar
och vinden steker

kärlek
i måsar
i vita vågor
i andra båtar

det var ljuden
dofter
en härdad livslinje
människor som sett det jag ville se

jag sade adjö
jag kommer igen
till sol och saltat vatten




Fri vers av jonas a
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-15 00:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skön stämning i den !
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a