Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter denna långa sömn




Jag har blundat i en evighet
mina ögonlock är stängda
fastsydda

men jag är vaken
knappt medveten om mina händer
som fumlar, griper
efter dig

jag vill känna dig överallt
runt mig, inom mig
på mina fingertoppar
på insidan av huden

min tunga dansar
bakom mina läppar
jag vill smaka dig
i varje törst

jag vill känna din lukt
i varje doft
och jag vill se dig
i varje blick

Jag vill känna dig
i varje rörelse
Jag vill höra dig
i varje andetag

Jag vill att du ska veta
att om du delar dig med mig
kan vi vara en
efter denna långa sömn






Fri vers av Bernhardina
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-07-15 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen