Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ljus



Ditt ljus
kan du sprida
till andra

eller

rikta mot dig själv
och så mörklägga omvärlden

vem du än är
är ditt val detsamma

att öka ljuset omkring dig
eller mörkret....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-15 13:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"I ären världens ljus. Icke kan en stad döljas som ligger på ett berg;
icke heller tänder man ett ljus och sätter det under skäppan, utan på ljusstaken, så att det lyser för alla dem som äro i huset". matt.5:14,15
Applåd och bokmärke.
2008-07-28

    forskaren
lys, stjärna, lys!

och stjärnan lyser!

Tack!
2008-07-19

  karenina VIP
alldeles sant! det vi utstrålar, strålar i sin tur tillbaka till oss.
2008-07-15

  rebecca d
ja, så är det. Och det knepiga: när jag väljer sprida ljus..så får jag det med!!!
2008-07-15

  Bjarne Nordbö
Att det är så fantastiskt ordnat att vi har ett val. Gillar hur du formar det med dina ord.
2008-07-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det gäller att
ta sig kragen
inte känna
sig slagen!
Vem vet, nån
blir kanske
betagen...
Gott förslag!
***********
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius