Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen




Det är
i det svartaste mörkret

i den tätaste dimman
som ljuset vaknar

för ett ögonblick
stannar allt

medan ljuset
växer i styrka

i gryningen

brinner

alla skuggor














Fri vers av Michaela Dutius
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-15 19:23



Bookmark and Share


    forskaren
Applåder!!!
2008-07-19

  Kalle.O
Fantastiskt fin!!
2008-07-17

  devilsangel
Så vackert du beskriver om när mörkret skingras mot en ljus gryning...det blir bokmärke igen...
2008-07-16

  Bibbi VIP
En helt underbar beskrivning.Applåd och bokmärke.
2008-07-15

  karenina VIP
en oerhörd styrka och hoppfullhet i dina fina ord. tycker om
2008-07-15

  korpfjäder
Det är nog mycket som kallas mörker som egentligen är så ljust att det bländat ögat att inte se annat än mörker. Din text påminner mig om hur lite jag vet om vad som är mörker och vad som är ljus - och om att det som tycks vara skuggsidor nästa dag kan brinna med lågor av kärlek.
2008-07-15

  Maria T
och fåglarna vaknar och sjunger så vackert
2008-07-15

    ingvar VIP
Och allt vad du skriver är värt att bevaka
om man så sömnen sin måste försaka..
2008-07-15

  friheten
Gryningen är bäst, så skön känsla den ger, för mig i alla fall
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius