Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suzanne


Mina drömmar..

mina Drömmar är för Dig..

mina Drömmar är med Dig..

mina Drömmar är hos Dig..

mina Drömmar är om Dig..


min Dröm, det är Du..




Fri vers av Viktor
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-07-12 15:45



Bookmark and Share


  Markattan
Varmt, rart och kärleksfullt till denna din Suzanne.
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor