Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel att älska

Älska din ängel, ta hand om den väl
kyss den på djupet, kyss dennes själ
Älska din ängel, låt den ej gå
håll den så nära, du alltid kan nå
Älska din ängel, med hela ditt hjärta
lämna den aldrig, det ger bara smärta
Älska din ängel, som en hjärtevän
visa den tilltro, det lönar sig sen
Älska din ängel, allt du kan ge
du har det igen, din ängel vill le
Älska din ängel, lyssna och hör
skada den inte, för vad du än gör
Älska din ängel, för tro det eller ej
det finns en ängel, som älskar dig!




Bunden vers (Rim) av LEXX
Läst 645 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-15 20:44



Bookmark and Share


  hurt and broken
Åh,så vackert så jag blir tårögd..!
Berör!!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

LEXX