Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln

En söt liten ängel att hålla i hand
mjuk och len som finaste sand
Visar sin ömhet och håller dig varm
skyler en längtan till kärastes barm




Bunden vers (Rim) av LEXX
Läst 687 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 21:08



Bookmark and Share


  hurt and broken
Åh,ja möter gärna denna lilla ängel...
Såå fin text..!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

LEXX