Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan hopp och förtvivlan

Vår tid, vår kärlek, en dag i sänder
glädje och sorg som blandas med hopp
Ödet ligger i dina mjuka händer
som smeker, berör och kysser min kropp

Men ack så litet, ack så stort
som en droppe av kärlek i ett böljande hav
För vad du än väljer, om känslan rinner bort
älskar jag dig för evigt, för den tid du mig gav

Den tid som var, som är och som kom
en början på något vackert, en framtid så lång
Glömma det som var och ej se oss om
tro på det fina, på kärlekens gång!




Bunden vers (Rim) av LEXX
Läst 600 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-15 22:18



Bookmark and Share


  Kalle.O
Berörande vackert!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

LEXX