Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste vi skänktes

Hon dansar under himlens öga
när hon väcker stjärnornas ljus
hon sjunger likt näktergalen
spräcker rutorna i mina fönster
för att skänka själen gyllne ord

hon dansar under himlens öga
när hon väcker stjärnornas ljus
hon dansar under barfota
famntag med livets eget träd

stark och vacker
under månens vita sken
stark som blomman
stark som det vackraste
vi skänktes

kärleken

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~