Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju längre bort, desto närmare

Ju längre bort från ursprungsmänniskan i dig som du vill komma, desto närmare kommer du henne. Hon är en unik skönhet, och kan blanda karismatisk kraft i din blick. Men när du klädd i skygglappar försöker att långtidsfly rekordsnabbt genom intrycksdjungeln, så tvingar du henne att jämsidesrusa in i en ändlös kamp. Denna kamp förfular snart hennes anletsdrag, och får henne att svettas fram hög puls, låga tankar och grunda andetag i dig. Om du då tablettsväljer och fortsätter långtidsflykten, så slår hon till sist sina desperata lemmar om dig, och frisläpper sin dödströtta tyngd.




Fri vers av Alstermark
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark