Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVT 1

JAG





vill också vara en
av de lyckliga


med ett litet
rött torp
i
DALARNA



Som SVT kommer hem till
och renoverar
HELT GRATIS!!!!


men jag är inte en av dem
för jag har
INGET


så min dröm
får fortsätta vandra
tills dess jag blivit
högutbildad
välbetald
och
gift


för visst!
Man måste le sitt falskaste
leende emot
kameran
nästan så där pretantiöst, religiöst


faaan vad jag är olycklig!




Fri vers av kär i kärleken
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-16 23:25



Bookmark and Share


  NågonAnnans
hehe härlig dikt:) Jag kan känna igen mig i din beskrivning av avensjukan:)
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken