Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns AS och det finns änglar


I bland tar livet en ny vändning

Då en STOOOR tjockis slagit mig tillräckligt många gånger
för att förstå att det MÅSTE finnas nåt bättre än honom

HAN:
som legat i soffan och förorenat luften med sina BRAKSKITAR
luktat ILLA
vrålat ut sina order
för att han är så FET att han inte orkar det själv
för att han (enligt sig själv) har ett sånt ansvarsfullt jobb varje dag

-man får fan ta hänsyn till att han inte orkar mer

Han har ju suttit och fläskat i en lastbil hela dagarna.

Ibland tar livet en ny vändning då man
träffar en man som bara ser MIG
som är så charmig så man tror man skall tappa andan så fort
han tittar en djupt in i ögonen

där det strömmar förtoende för att: jag kan!
där det strilar kännslor för han ser: stor potential!
där det flödar komplimanger för att: jag skall börja se MIG själv igen!
där han bara ser "lilla, lilla" mig!
som krympt till en musskit i synen på mig själv!

livet tar sin vändning då JAG förstår
MITT
eget
VÄRDE IGEN!

JAG ÄR:
värd en man
som respekterar mig
fast jag är så "störd"
(enligt den första)
och jag är VÄRD allt gott
fast jag blivit matad med att jag är
en
GALEN
kärring.




Fri vers av kär i kärleken
Läst 627 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 00:03



Bookmark and Share


    eva m h
Härlig vändning på livet!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken