Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker, Vig och KÅT!

Jag är vacker!

Mina ögor tindrar som stjärnhimmlen him self

Det var längesedan nu jag släppte in någon

på mitt väsen

fast jag längtar såååååååå

Men

tilliten finns inte

Den har jag tappat miltals hemmifrån

DU skall bara veta att ;

jag är både

Vacker, Vig och jävligt KÅT

om det nu spelar någon

JÄVLA roll????????????????




Fri vers av kär i kärleken
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-24 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken