Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMORGON JA VA FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Livet hänger ALLTID på en skör tråd

Ingenting är givet


Imorgon kanske inte finns



vi har inget att frukta

för vi vet målet

frågan är bara när!?




Ändå är det det som det flesta fruktar

ja just...........Målet av vårt öde

Men om vi inte hade fötts

så hade vi heller aldrig dött

och då hade vi inte funnits

Vad är vi rädda för?

.............................................................................................
........................................................
.............................................................................................




Fri vers av kär i kärleken
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken