Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I går natt blev jag Tamejfan religiös!!!!

När du stod i fotändan av sängen
Precis så som GUD hade skapt dig!

Elektrisiteten nuddade varenda
nerv av mig

Vem har sagt att män inte är vackra
i sin nakna prakt??

Och med ett fortplantningsorgan
större än jag någonsin sett!!!


Du står där som en grekisk gud
och jag nyper mig i armen för att se om jag är vaken eller om jag sover

jag är vaken för jag hör dig tydligt;

med mjuk röst
- Det är inte dax för sex ännu min älskade

Min suck var djupare än den djupaste klippfåra

Men vem vet?? Kanske det blir av i natt??






Fri vers av kär i kärleken
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-14 00:11



Bookmark and Share


  Pot Pourri
den här gillar jag :) söt-romatisk och med tryck i känslan dirket på. snyggt jobb! hoppas diktjagets förhoppningar infrias! :)
och visst kan dom vara praktfulla "dom där". mäns skönhet är nåt dom ofta missat själv. synd säger jag!
tack för härlig nattläsning!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken