Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skruvar som sitter löst

De skruvarna du drog åt
när du spydde din galla över
mitt väsen
har äntligen gett med sig
du kommer aldrig få skruva åt
dem igen
det enda du kommer få skruva åt,
eller varför inte byta ut?
är de skruvar som felar
inne i din elaka hjärna
Om vi nu skall snacka symbolik
.
.
.,




Fri vers av kär i kärleken
Läst 431 gånger
Publicerad 2008-08-31 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken