Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje "andetag" är heligt

Andetag
är ett vackert
namn på en
av våra kroppsliga
funktioner

vi tar tag i anden varje
gång vi drar in luft i
våra lungor
Något som är en
förutsättning för vårt liv
När vi drar in syre
då lever anden
i oss
den
HELIGA ande

......................................................
AMEN!




Fri vers av kär i kärleken
Läst 363 gånger
Publicerad 2008-08-13 00:48



Bookmark and Share


    Wewill
underbar tanke, underbar dikt. magiskt skrivet. bra jobbat!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken