Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar Hur du smakar

Hur smakar dina läppar?
Det har jag länge undrat
En kyss från din vackra mun
skulle få mig att vilja gå vidare
i kylan......

Din kyss skulle tina mitt blod
och värma min själ
och jag skulle kunna skratta
och bli 10 år äldre
än den tid som är utstakad

för ett gott skratt förlänger
livet
och en öm kyss ger värme
många många år framöver
du skulle bli en del av mina minnen

jag undrar så hur du
smakar




Fri vers av kär i kärleken
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-31 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kär i kärleken
kär i kärleken