Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värre

Nu när jag inte pratar om det mer
blir det bara värre inom mig
Jag vill få ut det
men sammtidigt vet jag att
det blir inte bättre om jag
säger ditt namn gång på gång
det blir bara värre

Jag lurar er
jag lurar mig själv
Jag säger att det är bra
jag säger att det inte gör något längre
typ det löser sig
Men just nu känns det som
att du aldrig riktigt försvinner

Du kommer alltid vara speciell
det vet jag
Men sammtidigt vet jag
att jag kommer klara av att leva med det
Det kommer bara ta lite tid





Fri vers av greeneyes
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes