Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen

 

hur många är de

blommorna

du plockat

 

nektar sög du

girigt

omättlig

 

berusad av

doften

 

trampade du

drömmar

längtans kärna

 

några dog

färglösa

 

andra

söker

ännu

 

djupet

 

du

 

saknar

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 20:20



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Bra text
2008-07-24

  Lena Krantz VIP
Spännande och frågande dikt!
Tja, en sådan slags man brukar väl ta så många drömmar han kan kanske?
2008-07-18

  Kalle.O
Vackert!!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter