Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvisa




Jag älskar dig jag älskar dig
din värma i min dag
din nakna doft din sinnlighet
i mina andetag
din längtan som ett stilla regn
faller i mitt rum
faller i mitt hjärtas djup
faller i min själ

Jag älskar dig jag älskar dig
din kärliga gestalt
din röst ditt ord i skymningen
som tar mig bortom allt
din längtan som en törstig ros
öppnar sina blad
varsamt lekfullt kärleksfullt
sluter om min själ


BS-08



















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 565 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-07-17 09:30



Bookmark and Share


  Thommy
Vackert som alltid, dina visor får mig att le.
2008-08-03

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Vilken härlig och vacker visa om sommaren (liksom för alla årstider). Kan skönja melodin... Hälsar vännen Fredrik
2008-07-21

    Maria Malm
Ljuvligt om det vackraste..
2008-07-20

  RogerIvan
Så vackert, enkelt och självklart.
Den här skulle jag vilja hitta på små lappar överallt...
2008-07-19

  Lilla My* VIP
Varmt och vackert i kärlekens tecken!!
*Applåder såklart***
2008-07-18

  papessa
underbar varm kärleksförklaring och lycklig den som den är tillägnad till..
2008-07-18

  Leva Livet
Så innerligt vackert och kärleksfullt. Ord som får hjärtat att svämma över.
2008-07-17

  katt.inc
Jag brukar ha lite svårt för sådana här urgulliga kärleksdikter men du gör detta så snyggt, det blir aldrig sötsliskigt och det finns en rytm och ett flöde i texten som griper tag. Orden känns innerliga och ärligt menade och jag tycker att din dikt är mycket, mycket fin. Tack.
2008-07-17

  Yvonne
Fantastiskt ljuvlig dikt med underbar rytm och perfekta rim. Stor applåd.
2008-07-17

  Lena Krantz VIP
Verkligen härlig och rytmisk kärleksvisa detta!

;o)
2008-07-17

  friheten
Du är bäst Bodil. Ge ut dina dikter i en bok vet jag!!!
2008-07-17

  aol
jag bara säger så berörande mäserligt vacker poesi som verkligen fångar en så innerlig kärlek
bokmärkes
2008-07-17

    Bim
...läser med glädje,-du förnekar dig aldrig Bodil,-stor applåd!!!
2008-07-17

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet, i tillägnan, kanske till dotterdottern?
2008-07-17

  Erik L
Finstämd kärleksvisa med fin rytm.
Du överraskade mig med att inte använda rim på ett par ställen. Jag väntade mig att rad fem eller rad sex skulle rimma med rad åtta. Istället blev det upprepade själ som en refräng. Ja, inte så tokigt! Bra skrivet var det som alltid från din poetiska penna.
2008-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Makalöst mäktig!

Önskar jag kunde få en sådan dikt tillägnad mig.
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg