Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kalla spegelglaset


Det kalla
spegelglaset
kastar tillbaka
min bild

årsringarna
exponeras

i Dina ögon
möter jag

tösen
med alla
drömmarna




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-17 11:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ditte floers kommentar här.
Applåd
2008-07-28

    forskaren
i älsklings ögon
bor evig ungdom

i ömma ögonkast
på kärestan

bor evig ungdom

och körsbärsskyar
2008-07-19

    eva m h
Tycker om det där med tösen och hennes drömmar!
2008-07-19

  Elin Katten Lo VIP
Jag tycker om. Får en känsla av saker man borde gjort, men tiden går fort - sedan står man där - och får se andra uppleva det man missat. Utan att vara bitter, fast ändå. Så upplever jag. Hm.

Tack!


E
2008-07-18

  Hildegun Relefors
ett stråk av lycka!
2008-07-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Släpp aldrig Din
dröm, den göm,
aldrig glöm! So
can you be, a kind
of a good thing, our:
****SUNBEAM*****
*****************
2008-07-17

  Kalle.O
Vackert!
2008-07-17

  rebecca d
heja denna tös..kanske drömmarna uppfylls i Honom...som vill vårt goda? vackert!
2008-07-17

  mare VIP
vackert skrivet.....speglar drömmar.............
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius