Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ha 649 facebook-vänner / Jag vill bara bli älskad för den jag är



Det strider mot mina principer
att anstränga mig
för att bli omtyckt

Jag vill bli accepterad
för den jag är
även om jag inte
tycker speciellt bra om mig själv

Jag är inte intresserad av status
jag vill inte ha 649 facebook-vänner
för att framstå som populär

Jag vill gå min egen väg
utgå ifrån mina egna behov
även om det innebär
att jag är den sista 80-talisten
utan mobiltelefon

Det strider mot mina principer
att be om ursäkt
för den jag är

Men när du stryker med handen
över min kind
smeker min arm
och ser rakt in i mig
känner jag mig plötsligt så otillräcklig

Jag vill att du ska veta vem jag är
men för första gången i mitt liv
så är jag rädd för att inte räcka till




Fri vers av Trolltoffsa
Läst 924 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-07-17 12:28



Bookmark and Share


  Cikoriarot
Det är som om jag skulle ha skrivit den själv.
Den berörde som ett skott in i bröstet!
Bokmärks för att läsas ofta!
2011-03-06

  emeliewilhelmina
åh underbart
2009-07-27

    Jojjan
Tycker mycket mycket om den :)
2008-08-07

    Herr Ångest
Suverän!

Den här borde tryckas upp o delas ut till alla elever på såväl högstadiet som gymnasiet i vårt land.. eller sättas upp på tunnelbaneväggar o i landets alla busskurer.. så att folk får fundera ett varv extra..

:)
2008-08-01

  inutimonster
riktigt bra är det här. och rubriken, muah *pussljud*. jag gillar den och hur den blir sådär ömtålig och skör i slutet, som fallande porslin där i slutet och du avslutar texten innan det gått i kras.
2008-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Helt suveränt!!!
Så totalt på pricken!
Bull´s eye, spot on och så vidare!

Hyllar, applåderar och bokmärker!!!
2008-07-17

  friheten
Håller med dig, det är inte alltid lätt. Man måste jobba med dig och ibland blir man ensamt, tills nån ser en, så det kostar, på det sättet. Bra skriven som du delar med oss. Tack för det!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa