Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack till min vän på biblioteket, förmodligen världens roligaste människa


Paranoid, dialog med upphörandet

jag skall ringa till kungen som första uppdrag,
skall säga något i stil med
"sär är både dumma och borde inte få leva,
jag vet att man inte skall generalisera,
men det är både enkelt och roligt."
läste i lokaltidningen idag att det finns prostitution,
polisen kommenterade:
"vi har inga bevis men vi tror det är så"
det är så roligt så det inte är sant
snart kommer det inte gå att prata längre
nej, då kommer man bara rulla med ögonen
och alla kommer att förstå
materialismen är verkligen iskall
ja det gör ja annars dör ja
absolut!
hon gör mig knäsvag, blöt i trosan
nej, men jag känner att jag borde
allt från 80-talet känns som det är överdraget med guld,
och det är det förmodligen
ja, synthen och vemodet
som ännu finns lite hopp i. det är inte som nu.
guldgrävarparanoia är otroligt roligt
"jag har hittat guld!". "har du? jag skall döda dig"
eller så får man bara en liten ryckning under ögat
till svar och en kniv i halsen i sömnen
det bästa hade ju varit att bli kär i sig själv,
och antingen krossa sitt eget hjärta
genom att vara otrogen och göra slut,
eller varför inte våldta sig själv, men jag hade nog
föredragit att bara se min spegelbild i vattnet,
skrika! hjälp jag drunknar och hoppa i och drunkna
jag har försökt och stoppa kuken i röven. den var för kort
men jo




Fri vers av isidore
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-17 18:00



Bookmark and Share


  taowaki
du är lika bra som vanligt! tycker om den här dikten, eller text eller vad det är =). Gillar tanken om att bli kär i sig själv och krossa sitt eget hjärta genom att vara otrogen och göra slut...drunkningsolyckan är också rolig på sitt tragiska vis.
2008-07-18

  mayhem and order
L ö v l y !
..du e skön
2008-07-17

  isidore
fast han får inte vara med, han är snuskig...
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore