Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad betyder en regnbåge?


Erfarenhet

Svarta moln
tunga och hotfulla
tornar upp sig
lågt över berget

Straxt under lyser
förunderligt klar
den skönaste regnbåge
speglas i stilla vatten

På livets väg
ensam vandrare
Ser ömsom upp
mot mörka skyn
ömsom ner
i djupa vattnet

Blickar in i djupet
av sin egen själ
dit ingen regnbåge
någonsin kommer nå




Fri vers av Annette Andersson
Läst 457 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-17 22:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker
2008-07-19

  Tomas Alexander
välskriven, men erfarenhet behöver inte vara något man får på egen hand, den positiva kan va lika lärorik som den negativa och man kan uppleva saker gemensamt! hoppas du förstår vad jag menade :P
2008-07-18

    Bodil Sandberg
Vemodsvackraste rader...jättefin i sitt mörka poetiska ton!!
2008-07-18

  Teresia Ridell
Ja så mycket vackert och ändå inte alltid tillgängligt för alla.. Sorgset, vackert !
2008-07-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
Djup och sorgsen, men ändå så väldigt vacker!!!
2008-07-18

  Yvonne
Djupsinnig dikt. Vid regnbågens slut finns en skatt har jag hört. Vackert foto.
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson