Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krampkänsla

Igår skrek barnen i buskarna mitt namn
en gubbe sa till mig att det var helt onödigt
när min glasflaska träffade honom i nacken
jag tyckte verkligen om att förstöra honom
så visst fan visste ni vad saken gällde
så jag ringde upp henne, hon sa eh, du
jag har liksom träffat en annan, jaha sa jag,
då kan du dra åt helvete, ok sa hon, då kan du
dra åt helvete din jävla hora, sa hon, ok sa jag
natten är en toalett sa jag, en svårt störd hud eventuellt
också en frånstötande krampkänsla, tätt och
undermåligt, är livet; skampålens rödvioletta
ansikte, det är väl mitt antar jag, silkeskarikatyr
så oskuldsfull som spermie, omöjligt att födas
som ett kadaver, spegelblicken blottade sig
där det var ogörligt att andas som en stor klar stjärna,
som en svart flod, som en döende svan i vindens leende
hej då
som en infekterad barkbit i eminensens pubeshår
adjektiven är oätliga, solen lyser inte på vissa partier
det ligger något allvarligt, besynnerligt i att
genomskåda sina egna motiv




Fri vers av isidore
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-18 00:43



Bookmark and Share


    Trast
Väldigt lustig dialog.
2008-07-18

  maia
Mitt marsvin som heter Pelle kurrade till lite extra nu.
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore