Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motpol




motpol snurrar motsols runt
slocknad sol surrar bin in och ut
ur
bikupan in och ut
ur
den andra världen

motpol snurrar medsols runt
glödande jord snurrar runt sina
egna morbida sinnen
under
en oönskad sten
under
tre dagar gamla skor





Fri vers av Turid
Läst 345 gånger
Publicerad 2004-05-04 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid