Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj då-limerick




Så var det lyckliga Lotta från Lur
sa till maken:tänk en sån tuuur
jag fick jackpott på V75
men synd för dig ditt slem
du ville ju skiljas ..eller huur?!



















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 559 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-07-18 15:42



Bookmark and Share


  Nina V A
ajdå minsann, slutet gott måhända? :D
2008-07-28

  Last Word Spoken
hahaha, Bodil, du är bara för härlig!!! Den här var verkligen gaaaaaalet rolig!!! :))
2008-07-21

    Melona
Jäss, gött för henne, gillar din humor! ;)
2008-07-19

  Erik L
Bra rimmat i en rolig limerick!
2008-07-19

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Skrattar högt :-)
2008-07-19

  Bengt VIP
hahahahaha underbar!!
2008-07-19

  RogerIvan
Hmmm...
Han kanske vann han med?
2008-07-19

  Lilla My* VIP
Hoppla**
Skrattar bäst som skrattar
som en häst;))
2008-07-18

  Yvonne
Så kan det gå! Men Lotta hon verkade skadegla´.
2008-07-18

    ej medlem längre
Denna Lotta vill nog många vara...*skrattar*
Du är bara så bra Bodil!!!
2008-07-18

  aol
vilken otur för honom du får då allt till det Bodil
hahaha bravo
2008-07-18

  Leva Livet
Där fick han så han teg!
Du är kul du!
2008-07-18

  DanSan
*************************

Ja se där som det kan gå . . .
Dubbel - vinst där!!!
Hehehe . . .

*APPLÅD*

************************
2008-07-18

  Ilona _L
Ha,ha,ha...eller hur?
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg