Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efteråt




solstålarna som bryts av innan de
når målet och världen ger ifrån sig
det sista skriket det hungrigaste
vi färdas in genom tavlor ut genom dörren
ser atomerna klyvas i sina vibrationer
och världen brinner färdigt brinner ut
det är slut nu slut vi är fast
i sinnet är vi fast
i vansinnet vi är på väg






Fri vers av Turid
Läst 347 gånger
Publicerad 2004-05-04 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid