Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från ett möte med mig själv på en stubbe i skogen idag.


Min kärna

Både vacker och stark -
fylld av jord och grönska.
Det är ju jag -
allt detta...
inte ängslan, tvekan, förbehåll...

Djupt nere i jorden -
djupt i mitt inre
föds stillheten som VET!

Så mycket att uttrycka -
att GE.
Min kärna -
min vackra stjärna...

Låt mig blomma och ge
av allt det sköna!
Ge mig modet att följa
Ditt ljus - mitt ljus -
mitt alldeles eget
levande livs ljus.

Min kärna -
min vackra stjärna...




Fri vers av KarinAmanda
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 21:34



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket vackert skrivet
2008-08-12

    eva m h
Vackert!
2008-08-10

  Michaela Dutius
Otroligt vacker- och du- fint att vara sin stjärna
2008-07-23

    ingvar VIP
Ja, du är din egen stjräna, som sagt. LYS!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda