Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont.

Jag tänker på dig.
varje stund jag får för mig själv.
varje sekund. minut. timme.
jag får för mig själv.
vill inte att andra ska märka.
att jag slutat äta.
att jag slutat bry mig.
om giftet från cigaretten når mig.
om beroendet från rakbladen slukar mig.
vill slippa tänka när jag är med andra.
och smaken av salt når mina läppar.




Fri vers av nicco
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-07-18 22:44



Bookmark and Share


  fågel grå
Bra att du skriver.
Kram.
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

nicco
nicco