Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är egentligen antagligen inte alls klar, men jag ville lägga ut den. skriven till L allra mest men till J också.


morfar och vingarna jag aldrig såg

dagen var grå
morfar flög till himlen.

det fanns inga ord
vingarna var vita och så tunna.

visste inte alls
vilka sånger jag kunde sjunga.

så tunna
att dom nästan inte finns

är vingarna
och nästan ingen vet

jag ser honom framför mig
med ögonen slutna

så säker på att jag skulle flyga
om jag bara släppte taget

vart vet ingen
och jag är kvar.




Fri vers av HerrGlad
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 22:34



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
ingen får mig att rysa som du får mig att göra av dina ord.
inga ord räcker - du är för bra.
applåd på dig.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad