Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det regnar
fryser
springer iväg

aldrig kommer någon av oss duga



sova

på natten
kryper skuggor
ut ur
ljuset

leker
världar
på iskallt
fuktigt
gräs
faller
i varnade
mörka
sluttningar

jag önskar
vi också
vore skuggor




Fri vers av Issand.
Läst 497 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-07-19 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
får mig att tänka på morgondaggen
en vårmorgon <3
2009-07-16

    ape
Ingressen känns nästan som något Kent skulle sjungt, håller med om att det är en dikt för sig liksom.

Den känns klockren :)
2008-10-27

  Vildaste
ja visst önskar man att man var en skugga ibland.
bra/vilda
2008-10-16

  artonsekunder
Så grymt bra. verkligen :)
2008-08-21

  HerrGlad
Underbar.
Bokmärker.
2008-08-11

    hate
aldrig kommer någon av oss duga

fantastisk mening.
2008-07-23

    Wewill
helt underbart skrivet, diggar den här dikten stenhårt. keep on good work!
2008-07-20

  opheliavampira
aldrig kommer någon av oss duga
var raderna som jag blev hysteriskt förälskad i
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Issand.